‘S-HERTOGENBOSCH | PROTESTANTSE GEMEENTE ‘S-HERTOGENBOSCH

Muziek | Rondleiding | Tentoonstelling | Zaterdag programma | Zondag programma |

De Grote Kerk (Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch) staat in het hart van Den Bosch. Deze kerk is gebouwd in 1821 en is in 2015 opnieuw intern verbouwd en gerestaureerd (zie bijgaande foto’s van interieur en Bätz orgel).
Omdat we een open en gastvrije gemeente willen zijn, proberen we elke dag de deuren open te zetten, zodat de bezoekers de stilteruimte kunnen bezoeken. Zij kunnen – door een glazen wand – ook de kerkruimte zien. Elke woensdag- en zaterdagmiddag is het Open Kerk vanaf 13.00 tot 16.00 uur.

Expositie “Reizend naar het licht”

Vanaf zaterdag 18 november tot en met zondag 14 januari exposeert Jackie Howard in de Grote Kerk, Kerkstraat 20 ´s-Hertogenbosch. De expositie van deze textielkunstenaar is te bezichtigen tijdens Open Kerkdagen.

Op zondag 26 november wordt van 13.00 – 16.00 uur tevens de vleugel bespeeld.

Kerkstraat 20
5211 KG ‘s-Hertogenbosch